Jeg så lyset
CB 750 K7
Intruder 1400
FZR 1000
V-Strom
R1200GS
R1200GS LC
Touring
Honda CB 750 K7, 1977 modell
736 ccm - 67 Hk.
Denne sykkelen hadde en kamerat stående vinterlagret i kjelleren hos meg om vinteren. Han fikk plutselig sansen for mer kubikk, så da våren kom var sykkelen plutselig til salgs! Jeg spurte liksom i forbifarten hva han skulle ha for henne, tre dager etter hadde jeg pengene i lommen og overrasket han en smule! At jeg hadde lappen og gikk og siklet etter sykkel visste han nok, men kjøpet kom likevel litt brått på...

4. mars 1992 rullet sykkelen ut på veien, MIN!

Tiden med Hondaen var min store MCtreff periode. Totalt bragte den meg trygt fram til 23 MC treff fra Røros i sør til Harstad i nord med avstikkere over svenskegrensen til Storuman.

Den var min trofaste venn, brukssykkel og turkamerat i 5 år før den motvillig trakk seg tilbake til kjelleren, erstattet av en Suzuki Intruder 1400 senhøstes 1995. Da hadde vi "vandret" ca. 31 500 km sammen på Norske og Svenske veier. Den siste sesongen fikk den sole seg i glansen av en svært eksklusiv grønn soleffektlakkering utført av min daværende samboer. Med egendesignet lakkert Hondalogo på tanksidene og nytt originalt eksosanlegg var den virkelig flott å se på. Høydepunkter går man gjerne glipp av her i livet... så også denne lakkeringen! Utrolig nok finnes det visst ikke et eneste bilde av Hondaen i grønt.

En tung dag kom sensommeren 1996, pengemangelen var stor og med sorg i hjertet måtte jeg rydde i kjelleren og la Hondaen rulle videre til en ny eier... Håper den trives der ute på landeveien.

Svart CB750 En tidlig vårdag -92.

En nyinnkjøpt Honda parkert utenfor der jeg bodde da... med 79000 km på telleren og en slettes ikke original lakkering.

Rød CB750 Nylakkert.

Jeg er slett ikke sikkert om jeg hadde vært like imponert i dag, men slik ble resultater av egeninnsats med rød lakk på sprayboks og masse klarlakk med "glitter" i.