Jeg så lyset
CB 750 K7
Intruder 1400
FZR 1000
V-Strom
R1200GS
R1200GS LC
Touring
"Det Store, Stygge, Svarte Beistet"

R1200GS på Namnlaus

Min femte MC, den andre kjøpt helt ny - skal dette bli en vane?

Jeg kunne virkelig tenkt meg å beholdt V - Stromen, men økonomien tillater ikke SÅ mye moro...
Det er egentlig fryktelig trist for det var en fantastisk flott kjøremaskin!

Hos Arctic Båt & MC i Bodø ble en ufyselig stor bunke tusenlapper byttet bort mot et sett skinnende nye nøkler.

Sent i april 2007 sto en splitter ny R1200GS utenfor butikkdøra og ventet!

Hun er SVART med grå sal og sidedeksler, og gutta på fabrikken har riktig kost seg da de skrudde henne sammen! I tillegg til ABS og originale håndtakbeskyttere som er "standard" i Norge, var det var krysset av for:

Kjørecomputer med oljenivåvarsler
Dekktrykkovervåkning
Alarm
Chrome eksos
Og så gikk det helt amok... Jammen fikk hun ikke ASC også!

Så det eneste hun mangler fra fabrikk er hvite blinklys og krysseikehjul...

Sannelig har teknologien kommet langt! Det måtte altså produseres motorsykler i 30 år for at jeg igjen skulle få en med ABS... Ja, for Hondaen min fra 1977 HADDE det! Helt originalt - men bare foran... Bak var det en helt annen sak.

Noe ekstrautstyr trengs uansett hvilken sykkel man kjører!
- Hepco & Becker sine Alu - kofferter løser mine pakkbehov - komplett todelt veltebøyle fra SW-MOTECH er montert - altså både den nedre som beskytter motoren og den øvre som beskytter tanken
- GPS er lykken! Hvordan fant jeg fram før jeg fikk en sånn? En Garmin StreetPilot 2820 med City Navigator NT Europe v9 står i mitt hjemmelagede feste og fungerer upåklagelig!
- tankveske fra SW-MOTECH, jeg har blitt så vant til tankveske at det må bare på... DayPack med Quick - Lock på tanklokket.
- Hvorfor lager INGEN ordentlige forskjermer lenger!?! Nuhvel, en FendaExtenda fra Pyramid Plastics løser det problemet!
- At hun manglet hvite blinklys fra fabrikk er historie. Hun ble MYE penere med slike! Clear Alternatives lager finfine blinklysglass - hun fikk et nytt baklys fra dem i samme slengen...

Det ble 84 000 km, mange med passasjer, alle med resirkulert maskot ifra V - Stromen - den brakte meg hell oh lykke i 10 år!

R1200GS m Lise