Jeg så lyset
CB 750 K7
Intruder 1400
FZR 1000
V-Strom
R1200GS
R1200GS LC
Touring
Motorsykkel er meget viktig i livet mitt!
Ofte var jeg å finne ved bålet på et MC treff.
Treff er fortsatt gøy, men Europa kaller!

Det lå vel i genene... Min far kjørte Tempo før bil ble ett økonomisk alternativ. I mange år hadde jeg en drøm, pappas Tempo skulle stå i min garasje! Drømmen ble ettertrykkelig knust en sur og kald høstdag i Velfjord. I en sving på en øde skogsvei fortalte en kar meg at der ett sted var den og flere andre vrak fylt ned i en steinfylling!
pappa
Pappa ved Svenskegrensen.
pappa
Stil over femtitallets kjøreklær!
Min egen MC karriere startet våren 1982 med lettvekter - en Kawasaki G7T 100 ccm, 1977 modell. Med litt finansiell støtte fra min farfar ble sykkelen kjøpt brukt fra en skolekamerat.

Det er nok å overdrive litt hvis man sier at de smale grusveiene i Velfjord og gatene i Brønnøysund var trygge ferdselsårer de årene jeg og mine kamerater raste som verst omkring der, nå i ettertid innser jeg at ikke alt vi gjorde var like lurt, og heller ikke akkurat trafikksikkert eller lovlig.

Etterhvert tok man førerkort og denne sykkelen ble brukt både sommer og vinter, helt til at en kombinasjon av et par uhell og litt for heftig trimming parkerte den.

Min store sorg i voksen alder er at ingen noen gang tok bilde av den!
Dette elendige S/H bildet får duge...

Bilde

Av alle dumme ting jeg har gjort er salget av pappeskene med en komplett Kawasaki antakelig høydepunktet!

Lappen for tung MC tok jeg i sommerferien 1984 mens jeg hadde sommerjobb hos Helgeland Kraftlag AL i Brønnøysund, men den første tunge motorsykkelen min ble kjøpt først våren 1992.


Jeg er opptatt av mer enn akkurat det å kjøre motorsykkel, derfor har jeg i mange år engasjert meg i organisasjonsarbeide i det norske motorsykkelmiljøet.

Med unntak av en pause fra alle verv innen MC miljøet i 1999, satt jeg i styret til Ørnes Motorsykkel Klubb sammenhengende fra 1992 til 2007. Jeg vekslet mellom Leder - og Nestledervervet, men prøvde meg også et år som Treffgeneral.
Jeg sitter nå i styret til Ørnes Motorsykkel Klubb som Sekretær.

På det "nasjonale plan" har jeg trappet kraftig ned, men har styreverv i BMW MC - klubben Norge og BMW MC - klubben Nordland.

I perioden 1992 - 1997, sammenhengende styreverv i kretsstyret NMCU Nordland

I perioden 2004 - 2006, kasserer og webmaster i kretsstyret NMCU Nordland

I perioden 1996 - 1998, styremedlem i NMCU`s Sentralstyre