Jeg så lyset
CB 750 K7
Intruder 1400
FZR 1000
V-Strom
R1200GS
Mine treff
Touring
Hvor gikk turen i 2003?
Veiskilt
Traff vi hverandre i løpet av MC sesongen 2003?

1. mai

Tradisjonen tro trosset vi dårlig vær og dro vi avgårde for å møte medmotorsyklister. Folket fra Meløy, Rødøy og Gildeskål samlet seg i tette snøbyger på Ørnes og kjørte mot bedre vær. Vi sluttet oss til en kolonne på mange sykler etter en kort stopp på Tverlandet. Derfra kolonne til Fauske og videre til Saltdal. Arrangementet ble avsluttet med åpent klubbhus hos Saltdal MC.

Fauske

Motorsykkelens Dag

I år var jeg med på ett "nytenkende arrangement"
Den nystartede klubben "Useriøs MC" arrangerte, og om kvelden 24. mai ble det avholdt MC treff ved Ågvatnet i Søndre del av Meløy.

Kjøreteknisk kurs

Arctic Circle Raceway 30. - 31. mai...

Jeg har aldri hatt det så moro med klær på!

Turen ned til Storforshei på torsdagen var en studie i pissregn og gjett om det fortsatte på fredag?

Det ble en utrolig bra dag på banen! Sant å si merket jeg nesten ikke at det til tider var tilløp til sludd i bygene!

Regn og skrekken for at det skal være glatt er vel det motorsyklister flest engster seg for? Nå fikk vi under svært kyndig instruksjon lære å kjøre med marginene på vår side.

Jeg oppdaget at det er MYE mer grep i gode dekk på våt asfalt enn jeg ante...

Etter en hyggelig middag på Mo var det rett i senga, og stor var forbauselsen da vi våknet lørdags morgen til duskregn!

Tidlig på formiddagen tørket det opp, og sola tittet fram. Hanskene begynte så smått å tørke og vi oppdaget at vi egentlig fikk to! kurs for prisen av ett!

Arctic Circle Raceway er en herlig bane! En runde rundt banen, 3,7 km går som ingenting når man begynner å føle at ting sitter! Med lærdomen fra fredagen i kroppen klarte de fleste å slappe av og konsentrere seg om å praktisere det instruktørene viste oss.

Jeg skal på flere kurs, det er HELT sikkert! De to forhjulsslippene jeg fikk i svingen før depotstrekka mens det ennå var litt vått på lørdag var guddommelig lærdom. Det er første gang jeg har opplevd noe slikt, og her skjedde det på ett sted der et velt sannsynligvis kun ville kostet MASSE plast og lite annet.

Jeg klarte å ta sykkelen inn igjen fordi instruktørens ord hamret i bakhodet... Innerst inne tenker jeg at hvis det hadde skjedd meg for første gang på vei med kratt, skog og stein i veikanten ville det nok gått MYE værre!

Kjørekurs gjør ihvertfall meg til en psykisk bedre motorsyklist, og jeg har det mye mer moro med sykkelen nå enn før jeg var på kurs! Prøv ett du også!

05. - 09. juni, Norgestreffet på Stjørdal

Alt for mye folk, og mye moro. Selvfølgelig var vi der!

20 - 22. juni, Saltfjellrally

Mindre folk enn vanlig, men samme fine stemning som vanlig! ØMK var tidlig på plass på fredag og i løpet av helga kom det nok folk til at ØMK tok premie for største klubb!

FZR drar i vesterled!


Imponerende

Ferieplanene i år var uvanlig seriøse, ulikt meg var det involvert mer enn å kjøpe en enkel fergebilett ! Vi hadde faktisk bestilt ALLE fergebillettene, både tur - og retur!


Kart

Vi tok ferge 29. juli fra Bergen til Lerwick på Shetland, videre med ferge til Orknøyene før vi dro til Skottland.

Det ble ikke badet naken i Loch Ness slik noen drømte om, men vi var da ute med båt for å se etter Nessie! Vi hverken høre eller så henne...

Returen til Bergen fra Newcastle var med MS Jupiter den 17. august. Vel hjemme var det kjørt ca. 5200 km, og hadde det ikke vært for Bergen - Ørnes på returen så hadde regntøy vært bortkastet!

29 - 31. august Saltdalstreffet

Mørkt, morsomt og like koselig som alltid. Hvorfor skummer fontenen i sentrum slik?

En gang i september, Borr I Bekkmørtna

KALDT! Faktisk SERIØST kaldt!

Vandrepokalen forsvant fra bokhylla! 3 treff holdt på langt nær ikke i den interne treffkonkurransen!

Men moro var det hver eneste en av de 10 168 km det ble denne sesongen!