Jeg så lyset
CB 750 K7
Intruder 1400
FZR 1000
V-Strom
R1200GS
Mine treff
Touring
Hvor gikk turen i 2002?
Veiskilt
Traff vi hverandre i løpet av MC sesongen 2002?

01.03 - 03.03

MC - Messe på Sjølyst

Sikle sikle sikle... Å så mye lekkert! Øll? OK!
Joda, vi hadde det gøy!

02.06

Kjøreteknisk kurs

Gocartbanen i Valnesfjord. Etter å ha hatt MC lappen i nesten 18 år, hatt sykkel i 10 år og ca. 85 000 km. Skulle jeg da endelig få kyndig opplæring i motorsykkel kjøring! Jeg både gruet og gledet meg...

Etter kurset er det bare å si som Elkjøp(?) LØP OG KJØP! Kjempegreier!

21.06 - 23.06

Saltfjellrally

Latterlig kort vei var det, bare ca. 130 km til man kunne sette opp teltet i Geitvågen. I år var det egentlig like greit... Deler av turen oppover foregikk nemlig i nordnorsk vær av beste merke. Heldigvis lyste det opp, og de siste milene til Bodø ble tørre og etterhvert varme. Da teltet var satt opp var det bare å kose seg og vente på midnattsol. Og den kom!

Bodø Motorsykkel Club kan å lage treff. Man må nesten være slem for å finne noe å klage på...

FIM RALLY, Aalborg - Denmark 2002

Ferie! Herregud så deilig! Planleggingen av ferien begrenset seg til reservasjon av fergebillett Oslo - Hirtshals. FIM Rally var flott. Godt organisert og avholdt på ett bra område. En del regn gjorde dog deler av treffplassen om til hengemyr Deluxe...

Jeg hadde planlagt en liten europatur etterpå... Tidlige undersøkelser pekte mot sørøstre del av Belgia som turmål... Nyere forskning antydet at jeg muligens havnet i Moseldalen...

Det gikk ikke slik. Etter noen dager på loffen i Danmark uten å se mye til finvær ringte jeg hjem. Min mor sa at det eneste damene hadde på var radioen!
Skaffe fergebillett - Nordnorge neste!

Noen få bilder (STORE)

12.07 - 14.07

Torghatt Treffet

Her var det lenge siden jeg hadde vært. Når treffplassen ligger bare 45 kilometer fra mor og far er det jo bare å kjøre! Brønnøy MC har etter å ha slitt med en elendig treffplass (etter min mening!) skaffet seg en nydelig plass! Noen vil nok påstå at små passassjerfly under innflyging i ekstrem lav høyde over teltet er irriterende... Jeg og mange med meg mente at det var jo ikke *så* mange av dem, og så var de jo stilige å se på! Treffet ble preget av ekstrem varme og sol hele helga. Turen opp til hullet i Torghatten på lørdag ble en varm og svett opplevelse! KNALL! Forøvrig var treffet ett lite jubileum... Mitt MC treff nr. 50!

26.07 - 28.07

Bomtreffen

Søta Bror, her kommer vi!
Ett knall koselig svensk treff som jeg ikke har vært innom siden i 1995. Treffplassen ligger ved E45, 45 km nord for Storuman, på en odde i Vindelelven. Storumans MCK klarer fortsatt å arrangere like bra treff som dengang!

Også her hadde vi finvær og en ny drink ble døpt - Killerbee!

Noen få bilder (STORE)

23.08 - 24.08

XVZ - Høsttreffet i Beiarn

Jeg har liksom ikke XVZ... Men treffet var åpent for alle, det er antakelig første (og siste) gang det har vært treff i Beiarn og det skjedde ikke noe annet spennende heromkring...

Treffet var bygget opp omkring ett svært godt fungerende "gjør det selv" konsept. Ikke noe for store treff, men ettersom vi var relativt få deltakere fungerte dette.

Alt foregikk i hagen og på området rundt hytta til Jan Arne Kilvik. Med kjøkkenet på hytta som kommandosentral var dette en flott treffplass!

Veien til Beiarn er forresten verdt turen helt alene! Masse svinger både oppover og nedover... Men se opp for råvarene til fårikålen!

30.08 - 01.09

Saltdalstreffet

Nordnorges store høsttreff! I år ble det satt bunnrekord i deltakere, pussig?! Ett kjempetrivelig treff som vanlig. Det er ytterst mulig at deltakelsen var lav fordi Rognan var eneste stedet i nordnorge det ikke pissregnet denne helga!

20.09 - 22.09

30års jubileum, ACCC

ACCC feiret ut i de små timer ved Storrødvann i Røvassdalen.

Litt sånn "gammeldags treff", alle hadde med seg det de ville spise og drikke.
Grillmulighet, ved, stortelt med oppvarming, do og teltplasser var det arrangørene hadde ordnet!

Vi var ikke mange som viste sunt festvett og møtte opp, men vi som var der hadde det utrolig morsomt! Forøvrig er det utrolig hvor hvit en grønn lavvo blir når det plutselig blir 2,7 minus slik som vi opplevde natt til søndag!

27.09 - 29.09

Borr I Bekkmørtna

Siste helga i september... At det vanligvis blir kaldt på Storjord det vet vi, men i år ble det ikke kaldt. Over null hele helga!

Jeg feiret mitt treff nr. 55. Ellers er det bare godt å si om BIB. Kjølig, koselig og stupmørkt! Antes kokekunst i / ved bålet er like morsom hvert år. Elva er minst like kald som før men jordvepsebolet hadde vi overhode ikke trengt å finne!


Å oppsummere 11484 km i løpet av en MC sesong på 181 dager er ikke helt enkelt, det er ganske greit 63,45 km pr. dag...

Jeg traff gamle og nye venner der ute, og jeg tror faktisk jeg ble en bedre motorsyklist i løpet av sesongen. Til dere som ikke har vært på noe slags førerutviklingskurs ennå har jeg bare en ting å si: GJØR DET!

Mange gruer seg sikkert litt. Jeg gjorde det selv. Tenk hvor flaut det blir å vise alle de andre hvor elendig jeg er til å kjøre! Det ble ikke slik. Ettersom sannsynligvis alle tenkte likt ble det en koselig og lærerik dag på banen der alle sugde til seg alt instruktørene sa som ivrige trekkpapir! Ingen kommenterte noe de andre gjorde, vi var altfor opptatt med å bearbeide det vi selv gjorde til å kommentere eventuelle feil som vi registrerte hos andre.

Mine 8 MC treff i løpet av sesongen brakte også en hyggelig overraskelse på plass i bokhylla. Ørnes Motorsykkel Klubb har en intern treffkonkurranse. Mitt første napp i vandrepokalen er ett faktum!